The Basic Principles Of قیمت واکسن آنفولانزا 1402
The Basic Principles Of قیمت واکسن آنفولانزا 1402
Blog Article
آنفولانزا معمولاً بهخودیخود و با روشهای طبیعی که در خانه به کار میرود بهبود مییابد، در صورت شدید شدن و تشدید علائم ممکن است بیمار به مراقبتهای پزشکی نیاز داشته باشد. علاوه بر روشهای درمانی که بسته به شرایط بیمار میتوان از آن استفاده کرد، یکی از راههای مؤثر برای محافظت در برابر آنفولانزا، واکسن آنفولانزا است که باید به طور مرتب تزریق شود.
آنفولانزا اغلب ممکن است مانند سرماخوردگی با علائمی مانند آبریزش بینی، عطسه و گلودرد همراه باشد.
واکسن آنفولانزا یکی از انواع واکسنهای تولید شده میباشد که بدن را در مقابل ابتلا به آنفولانزا محافظت میکند.
بیماری زونا در زنان چه علائمی دارد؟ بهترین راه های درمان
سلطان علیان تاکید کرد: بهترین زمان تزریق واکسن آنفلوآنزا تا اوایل آبان ماه است. البته تزریق این واکسن میتواند تا زمان پایداری شیوع بیماری در جامعه ادامه یابد.
هر وقت ٱنفولانزا میگرفتم گلاب میخوردم و استراحت میکردم و خوب میشدم. گلاب معجزه میکنه. گلاب اصل.
سلطان علیان ادامه داد: در عین حال دومین گروه در معرض خطر این بیماری کسانی هستند که در معرض ابتلا به نوع شدید این بیماری قرار دارند. یعنی افرادی که ابتلا به آنفلوآنزا در آنها میتواند منجر به بستری یا مرگ و میر در این افراد شود. این گروه از افراد شامل کودکان زیر شش سال، البته به جز نوزادان زیر ۶ ماه، افراد مسن بالاتر از ۶۵ سال، زنان باردار، بیماران دچار نقص ایمنی، بیماران دیابتی، مبتلایان بیماریهای تنفسی مانند آسم، مبتلایان به بیماریهای قلبی عروقی و افرادی که دچار چاقی مفرط هستند، میشوند.
کارمندان، پرستاران و کارکنان بیمارستانها و آسایشگاهها
احتمال دارد پنج تا هفت روز پس از بروز علائم هم بتوانید ویروس را پخش کنید.
دانشگاه علم و فناوری سیاسی فرهنگی و هنری اقتصادی اجتماعی جهان ورزشی استان ها عکس ویدئو گرافیک صوت بازار پیشرفت زندگی ایسنا+ دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۷
گلودرد: سرفههای ناشی از آنفلوآنزا به سرعت به گلودرد منجر میشوند. البته ویروس آنفلوآنزا میتواند بدون سرفه هم باعث تورم گلو شود.
استفاده از عسل: عسل نمیتواند باعث درمان آنفولانزا شود، اما در بهبود این بیماری آنفولانزا حالت تهوع نقش مهمی را ایفا میکند.
بیماری سینه پهلو یا ذات الریه
آنفولانزا ویروسی است که بیماری های عفونی را در دستگاه تنفسی شما گسترش میدهد. این ویروس معمولا بینی، گلو یا ریه را درگیر کرده و گاهی میتواند خطرناک باشد.